VISHANDEL MARJAN

VISHANDEL MARJAN Verschillende soorten verse vis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1487 beoordelingen
13 apr 2021 om 7:46 Was heerlijk alleen iets te lang in het tasje gezeten, beetje soppig en niet helemaal warm meer. Wel keurig op tijd bezorgd, op de tijd die ik had aangegeven.
12 apr 2021 om 17:32 Was heerlijk!
8 apr 2021 om 19:18 Zeker anderhalfuur gewacht op het eten. De vis was heel vettig en niet lekker.. Niet voor herhaling vatbaar helaas.
8 apr 2021 om 19:07 Helaas had de bezorger de vis omgewisseld bij iemand anders hierdoor een uur later eten dan gevraagd maar goed dat kan gebeuren. Maar de lekkerbekjes waren koud. Helaas
7 apr 2021 om 19:51 Extremely oily food!! I was unable to eat it. I should have read the reviews before ordering food!
6 apr 2021 om 22:55 VIS WAS NIET lekker rauw en te vettige gamba's zijn gebakken i.p.v. grillen wat ik gevraagd heb was het niet zo
6 apr 2021 om 22:07 Voor herhaling vatbaar
5 apr 2021 om 11:00 This place was great..they recently opened,free delivery and 10€ min order,good quality food and a healthy portion. Now it is exactly the opposite and gets worse every time I order. Floppy cold chips,wet batter and cold fish. I threw it away.
3 apr 2021 om 22:38 Patat was zacht. Kibbeling en patat smaakten matig. Verder wel warm en oké.
3 apr 2021 om 22:23 The food is well cooked and really tastes good
31 mrt 2021 om 21:09 ging eerst helemaal mis door goede service helemaal goed gekomen
31 mrt 2021 om 19:13 Top!! Zoals altijd alhamdoelilah!! Ga zo door!!!