VISHANDEL MARJAN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1987 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vishandel Marjan. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 20:25 Took longer than expected but good fish as usual
28 sep 2022 om 18:03 Eten was super heerlijk !! Kruiden goed, vis goed door gebakken. En sowieso vers !
27 sep 2022 om 20:19 Koud en geen kwaliteit. Alles was droog. En zelfs dingen gekregen die ik niet wilde
25 sep 2022 om 16:56 Bestel altijd hier schotel voor 2p. Altijd lekker. Maar vandaag was echt speciaal!! Heerlijk! Bedankt!!!
25 sep 2022 om 13:34 Te kleine porties
24 sep 2022 om 23:17 2.5 hour delivery time. Fish & seafood were cold, smelled bad and tasted worse. I threw it all away.
24 sep 2022 om 19:14 Heel snel bezorgd gegrilde zalm was lekker maar ik had ook gegrilde dorado besteld ipv gegrild heb ik gebakken dorade gekregen het leek wel opgewarmd zacht zat geen vlees aan was geen hele vis die was niet te eten
24 sep 2022 om 16:23 lekkere gegrilde zalm, heel snel bezorgd en vriendelijke bezorger
22 sep 2022 om 20:04 best snel en heerlijk vriendelijke bezorger.
22 sep 2022 om 19:49 De bestelling was lang onderweg en was slap en koud, zowel de patatjes als de vis. De victoriabaars was klein en doorbakken. We hebben er eigenlijks bijna niets van gegeten hierdoor.
21 sep 2022 om 20:40 Eten was koud en heel vet en patat oud, alsof het opgewarmd was, niet gewend van jullie we hebben bijna alles weggegooid
21 sep 2022 om 0:23 Waardeloos slap niet te vreten