VISHANDEL MARJAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2425 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vishandel Marjan. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 23:15 Slib Tong besteld, kwaliteit zeer goed, moest het even opwarmen maar dit is logies met dit weer. Voor herhaling vatbaar
25 feb 2024 om 3:30 Ik had bij optie 7 calamaris gekozen en die heb ik helaas niet gekregen, kids lusten juist dat!
24 feb 2024 om 23:28 Visschotel was hoe het hoort te zijn...verse vis en lekker van smaak.
23 feb 2024 om 20:57 Broeders lees aub de opmerkingen, vroeg om geen zout en kruiden. Voor derest net als altijd elhamdullilah
23 feb 2024 om 20:42 1840 besteld 2015u geleverd!!! Eten was lauw en zeer vet. Portie kibbeling 6 stukjes. Schotel alles bij elkaar gegooid alles zelfde smaak. Overal gezien zonde van het geld.
23 feb 2024 om 20:27 Bezorger kon het adres niet vinden,eten was koud,jammer
22 feb 2024 om 23:53 Super snel waren ze er lekker warm eten alleen de kleine dingen maken het af Citroën en peper die ze waren vergeten verder top
21 feb 2024 om 20:28 ‘Smiddags mijn bestelling geplaatst met het verzoek om deze om 18.00 uur te leveren. Bezorger was stipt op tijd. Prijs en kwaliteit zijn zeer goed!
18 feb 2024 om 22:37 Top echt een aanrader Lekker vers vissen warm en lekker Dankjewel
18 feb 2024 om 11:41 Beetje teleurgesteld want ikbheb 2 porties gamba"s en ik krijgt 7stuks en de mossel waren beetje rubber achtig. Maar mischien te veel drukte want dit ben ik niet gewent van hun
16 feb 2024 om 16:56 Dit x was de vis niet goed doorgebakken
11 feb 2024 om 21:55 Niet voor herhaling vat baar De mixschotel bestond uit een grote hoeveelheid vette ansjovis die nergens naar smaakte een paar Gamba's en een aan een elkaar vastzittende mengsel van ondefineerbare vissoorten. Wel een verrassend snelle bezorging. Ik ga